Winkelmandje tonen (0 Artikel) Verlanglijstje tonenNaar de kassa
Heeft alcohol je leven overgenomen ? Vianesse helpt !

Alcoholhulp is een zelfhulp initiatief

Zelfhulpprogramma en mogelijke internetbegeleiding

Wie informatie zoekt of zich zorgen maakt over zijn eigen alcoholgebruik of dat van iemand anders, kan voortaan terecht op de gespecialiseerde website van alcoholhulp.
Je kan er een zelftest uitvoeren om na te gaan of uw alcoholgebruik zich in een 'risicozone' bevindt.
Maar ook partners, familieleden, vrienden en collega's van problematische drinkers vinden op Alcoholhulp heel wat informatie. Bovendien wordt er aandacht besteed aan jongeren en alcohol.

Gemiddeld duurt het zowat zeven jaar voor een problematische drinker de stap naar de hulpverlening zet.
Dat hoeft nu niet meer met het zelfhulpprogramma op de alcoholhulp website, waarbij de bezoeker zelfstandig en volledig anoniem kan trachten om wat aan zijn probleem te doen.
Als je toch nog extra hulp of begeleiding nodig heeft, dan kan er via chat, e-mail of telefoon persoonlijk contact gezocht worden met een professionele hulpverlener.
Naast het zelfhulpprogramma biedt de website immers ook een internetbegeleiding.
In dat laatste geval moet je wel je anonimiteit opgeven, maar je privacy wordt wel gegarandeerd.

Deze website is een gezamenlijk initiatief van de CAD (Centra voor Alcohol- en andere Drugproblemen) en Drughulp Kempen. Het project Alcoholhulp wordt gefinancierd door de Federale Overheid.

Meer informatie over Alcoholhulp ?
Website : www.alcoholhulp.be Email : info@alcoholhulp.be

Ondersteun je inspanning met een voedingsconcept

Naast de professionele hulp die je van dit initiatief mag verwachten, denken we dat ook Vianesse via de kauwdrops en shape een goede ondersteuning biedt om te ontwennen en niet te hervallen.

Vianesse kauwdrops bestaan uit ananas-, sinaas- en appelvezels uit biologische teelt die de candida schimmel terugdringen

Vianesse-shape is een voedingssupplement in poedervorm die als basis dient voor de bereiding van een shape (shake). Het belangrijkste bestanddeel van de shape is een zeer hoogwaardig eiwit.

Impressum Vianesse Partner Brainfit

Drankprobleem ? Vianesse Partner met ervaring en directe voorraad : Brainfit bvba, Notelaarweg 9, 3140 Keerbergen Bel : 0476/520612 --- Levering Belgie en Nederland